فیتنشن | سایت مرجع تناسب اندام
0

کنترل دیابت با ورزش

 دیابت و ورزش

ورزش برای کسانی که دیابت دارند بسیار مهم است و می تواند سلامت آنها را بهبود می بخشد:

بسیاری از متخصصان قلب معتقدند که عملکرد بدنی انسان بهترین معیار سنجش سلامت است. تحقیقات نشان می دهد که عملکرد بدنی ارتباط بسیار قوی با خطر بیماری و مرگ زودرس دارد. فعالیت بدنی ورزش ، آموزش باعث تقویت سلامتی می شود و اساساً می توان آن را به هر فرد دیابتی ، صرف نظر از نوع دیابتش ، توصیه كرد. شما که دیابت دارید باید تمام تلاش خود را انجام دهید تا از لحاظ جسمی تا حد ممکن تحرک داشته باشید. سلامت جسمی و روانی شما با فعالیت بدنی بهبود می یابد.

کم تحرکی

کم تحرکی یک مشکل بهداشت عمومی است:

متأسفانه ما انسان ها به موجوداتی کم تحرک تبدیل شده ایم. تحولات در محیط ما را از نظر جسمی بی تحرک می کند و این نتیجه مدرنیزاسیون و اتوماسیون در جامعه است. بیشتر ما باید بیشتر ورزش کنیم و ازکارهایی که فعالیت بدنی راکم میکنند خودداری کنیم. دوچرخه سواری به جای سوار شدن اتومبیل ، پله به جای پله برقی و در واقع رفتن به فروشگاه مواد غذایی به جای کلیک کردن روی غذا از طریق خدمات الکترونیکی مدرن ، سه نمونه است که بسیاری از ما آنها را تشخیص می دهیم.

کم تحرکی جسمی انسان یکی از دلایل اصلی شیوع جهانی دیابت نوع 2 است. عدم تحرک بدنی باعث دیابت نوع 1 نمی شود ، اما اگر مبتلا به دیابت نوع 1 باشید فعالیت بدنی باعث سلامتی می شود.

ورزش

چه مقدار ورزش لازم دارم؟

فعال نبودن از نظر جسمی مستقیماً مضر است. خوشبختانه ، برای دستیابی به اثرات واضح سلامتی ، فعالیت فیزیکی زیادی لازم است. پیاده روی سریع روزانه برای اکثر افراد کاملاً مناسب است. هرچه بیشتر ورزش کنید ، و هر چه شدت ورزش بیشتر باشد ، تأثیرات مثبت آن بارزتر خواهد بود. سعی کنید نوعی ورزش مناسب خودتان پیدا کنید. آموزش باید سرگرم کننده و مفید باشد. اینکه نوع آموزش را انتخاب کنید خیلی مهم نیست. به یاد داشته باشید که اگر آموزش ندیده اید با دقت شروع کنید.

می توانید شدت را به تدریج افزایش دهید. همچنین به خاطر داشته باشید که هرچه بیشتر تمرین کنید انگیزه شما بهتر خواهد بود.

  •     سعی کنید حداقل 150 دقیقه در هفته از نظر جسمی فعال باشید ترجیحاً بیشتر.
  •     ورزش کنید ، به این معنی که ضربان قلب و تنفس شما باید افزایش یابد.
  •     سعی کنید کاردیو را با تمرینات قدرتی تغییر دهید.
  •     فعالیتی را انتخاب کنید که مناسب شما باشد.

اثرات ورزش

اثرات ورزش:

برای شما که دیابت دارید ، بدون توجه به نوع دیابت ، ورزش اهمیت فوق العاده ای دارد. با فعالیت بدنی منظم ، می توانید به اثرات زیر برسید:

  •     حساسیت شما به انسولین بهبود می یابد ،یعنی بدن شما واکنش بهتری به انسولین نشان می دهد.
  •     بدن شما در جذب گلوکز از خون بهتر عمل میکند.
  •     قند خون شما پایین و پایدارتر است که خطر عوارض دیابتی را کاهش می دهد.
  •     فشار خون پایین ، که خطر بیماری های قلبی عروقی و بیماری های کلیوی را کاهش می دهد.
  •     چربی خون بهتر ، که خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
  •     بهزیستی ذهنی شما افزایش می یابد. اگر ورزش می کنید به راحتی احساس راحتی می کنید ، زیرا ورزش منجر به ترشح برخی مواد مانند اندورفین در مغز می شود.
  •     غلظت خون بهتر می شود.
  •     حافظه بهتر می شود.
  •     رگ های خونی شما بهتر کار می کنند این امر برای تنظیم عملکرد رگ های خونی مهم است.
  •     شما لاغر می شوید ، عضلات بیشتری می گیرید و قدرتمند می شوید. کاهش وزن معمولاً برای دیابت نوع 2 مفید است .
  •     اگر به دیابت نوع 2 مبتلا هستید و می خواهید وزن خود را کاهش دهید ، با تحرک بدنی تسهیل می شود و همچنین کاهش وزن نیز آسان تر است.
  •     نیاز به دارو ،قرص ، انسولین) در صورت ورزش کاهش می یابد (عمدتا در دیابت نوع 2 اعمال شود.
  • فعالیت بدنی می تواند به اندازه درمان دارویی در دیابت نوع 2 موثر باشد.
  •     توانایی قلب در پمپاژ خون به بدن بهبود می یابد.
  •     سیستم ایمنی بدن قویتر می شود.

کاهش وزن با ورزش

برای کاهش وزن با ورزش:

درک این نکته مهم است که فعالیت بدنی به طور کلی منجر به کاهش عمده وزن نمی شود. برای آن دسته از شما که قصد لاغر شدن دارید دردیابت نوع 2 ، ورزش باید با یک رژیم غذایی تغییر یافته همراه باشد. پشتیبانی علمی قوی ای وجود دارد که ورزش فقط تأثیر ناچیزی در کاهش وزن دارد .

توجه داشته باشید که کسانی که فقط با فعالیت بدنی “ورزش” شروع کرده اند ، وزن خود را به طور قابل توجهی تغییر نداده اند. تغییر رژیم غذایی برای کاهش وزن لازم بود. برای کاهش وزن نیاز به تغییر رژیم بود.

حتی اگر با فعالیت بدنی تغییر عمده ای در وزن ایجاد نکنید ، بسیاری از تأثیرات مثبت دیگر سلامتی در ورزش وجود دارد .شما که دیابت نوع 2 یا دیابت نوع 1 دارید از این اثرات سلامتی بسیار بهره مند می شوید.

 

انسولین

 

برای شما که از انسولین استفاده می کنید:

هنگامی که از نظر جسمی فعال هستید ، عضلات بدن بسیار بیشتر از حالت استراحت کار می کنند. عضلات گلوکز مصرف می کنند و این بدان معناست که فعالیت بدنی منجر به مصرف سریع گلوکز موجود در خون می شود. همزمان ، با ترشح هورمون های دیگربه عنوان مثال آدرنالین که باعث افزایش قند خون هنگام ورزش می شود ، می شوید.

این بدان معنی است که فعالیت بدنی می تواند منجر به نوسانات قند خون شود و آماده بودن برای این امر مهم است. اگر از انسولین استفاده نمی کنید مشکلی نیست. اگر از انسولین استفاده می کنید ، باید در مورد مقدار انسولین و همچنین برنامه ریزی وعده های غذایی فکر کنید.

بیشتر افراد نیاز به کاهش دوز انسولین قبل از فعالیت بدنی دارند در غیر این صورت در هنگام ورزش خطر کاهش قند خون را دارید. برای شما که به تازگی مصرف انسولین را شروع کرده اید ، مهم است که بدانید بدن شما چگونه به ورزش واکنش نشان می دهد. قبل ، حین و بعد از تمرین حتما قند خون خود را اندازه بگیرید تا بدن خود را درک کنید. دوز انسولین و وعده های غذایی خود را با توجه به قند خون و شدت ورزش تنظیم کنید.

 

عادت های جدید دشوار

ایجاد عادت های جدید دشوار است:

فعالیت بدنی می تواند تمام سلامتی شما را تغییر دهد. فعالیت بدنی صرف نظر از نوع دیابت برای همه افراد دیابتی توصیه می شود.

شکی نیست که همه مبتلایان به دیابت باید ورزش کنند و بیشتر افرادنیز باید بیشتر ورزش کنند. طبق ثبت ملی دیابت ، 70٪ از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 از نظر جسمی متوسط ​​فعال هستند .آنها هفته ای 1-2 بار ورزش می کنند. اگر از افرادی که به دلایل پزشکی نمی توانند ورزش کنند چشم پوشی کنید ، هنوز هم تعداد بسیار زیادی از افراد هستند که به راحتی ورزش کافی نمی کنند.

انگیزه در این زمینه بسیار مهم است. ایجاد انگیزه در خود دشوار است ، حتی اگر شخص بداند که فعالیت بدنی باعث افزایش سلامتی اش می شود

. برای استعمال سیگار نیز می توان همین استدلال را مطرح کرد: ما می دانیم که استعمال سیگار مضر است اما با وجود این ، حدود 13٪ از افراد دیابتی سیگار می کشند. بنابراین باید تمام تلاش خود را برای یافتن انگیزه انجام دهید. به عنوان یک قاعده ، انگیزه شما هرچه بیشتر تمرین می کنید افزایش می یابد. مرحله اول ، وقتی عادت جدیدی را شروع می کنید ، معمولاً سخت ترین مرحله است.

تشخیص دیابت می تواند انگیزه ایجاد کند و بسیاری از بیماران با تشخیص این بیماری ، از نظر جسمی فعال می شوند. برای این افراد یافتن انگیزه برای حفظ عادت مهم است. برای کسانی که هنوز موفق به ایجاد انگیزه در خود نشده اند ، باید تلاش های جدیدی انجام شود. برای مشاوره ، پاسخ به سالات و راهنمایی با پزشک / پرستار خود صحبت کنید. حتما انواع مختلف فعالیت بدنی را امتحان کنید. تمرین مورد علاقه خود را پیدا کنید و از آن لذت ببرید! اگر شریک یا دوستی دارید که می تواند به آن بپیوندد ، می تواند برای هر دوی شما بسیار مثبت باشد.

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + هشت =